استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: مشخصا نگاه آیات قرآن کریم این است که امت اسلام را از مشکلات دور و عزت و شوکت مسلمین را حفظ کند و برای تاثیرگذاری در بین امت اسلامی باید از هم گسیستگی ، نزاع و اختلاف دوری کرد.
استاد حوزه و دانشگاه، بیان کرد: مسئله تقریب احتیاج به مقداری تامل و تفکر دارد، البته چه موانع داخلی و چه موانع خارجی طبیعی است ولی مهم آن است که پیام تقریب، همگرایی و وفاق همه ملت ها و امت اسلامی خود را نشان دهد.
امروز منطقه جغرافیایی مسلمانان، مهمترین مناطق عالم است. کشورهای آنها از لحاظ طبیعی، جزو ثروتمندترین کشورهای عالم است. امروز دروازه آسیا به اروپا، دروازه اروپا به آسیا و آفریقا به اروپا و آسیا، متعلق به مسلمانان ...
اگر خدا مبارزان با دشمنان اسلام را دوست دارد پس گروه های پراکنده را دشمن می داند و بر لزوم مقابله با آنها و هوشیاری مسلمانان جهت تشکیل یک سد دفاعی در برابر بدخواهان تاکید دارد.
تنها حق، محور وحدت حقیقی در جهان است و باعث ایجاد وفاق، وحدت و همبستگی می شود. در همین چارچوب پروردگار عالم، مردم را به تبعیت از حق دعوت کرده و پیامبران الهی خود را به عنوان پرچم دار حق و برپا دارنده آن به میان ...
مواضع پیامبر (ص) در قامت نبوت و رسالت، از ارزش ویژهای برای مسلمانان برخوردار است; زیرا خداوند میفرماید: «لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه لمن کان یرجو الله والیوم الآخر وذکرالله کثیرا»
تاکید چند باره بر واژه هایی مانند وحدت، امت و اخوت نشان دهنده تمرکز و توجه آموزه های قرآن کریم به زندگی اجتماعی انسان و ملت های مسلمان و در معنای ویژه آن توجه به زندگی مسلمانان است.
مسلمانان با بهره مندی از ذخایر مالی گسترده و مهم تر از آن ذخایر الهی و معنوی که دین متعالی اسلام است، می توانند قدرتی داشته باشند که هیچ کشوری امکان مقابله با آن را نداشته باشد.